Sunday, May 11, 2014

Spec Ops The Line Review

DO YOU FEEL LIKE A HERO YET ? 


Το Spec Ops The line είναι ένα thrid person shooter game και διαδραματίζετε τα γεγονότα σε ένα Dubai το όποιο έχει εγκλωβιστεί από αμμοθύελλας και παρά τις τις προσπάθειες του τάγματος 33 του αμερικανικού στρατού δεν έχει γίνει η ασφαλή μεταφορά των επιζώντων από το εκεί. Το Dubai λόγο των καιρικών συνθηκών εχει αποκοπεί από τον έξω κόσμο και όλοι νομίζουν ότι δεν υπάρχει ζωή εκεί πλέον . Όμως με τα από κάποιους μήνες μετά την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια για εκκενώσει δίνετε νέο σημείο ζωής και συγκεκριμένα από ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τον αρχηγό του τάγματος . Εδώ αναλαμβάνετε δράση εσείς , περνώντας το ρολό του Captain Walker και μαζί με τους δυο συνεργάτες σας , Lugo και Adams , σας ανατίθεται η αποστολή να πατέ να δείτε αν όντως υπάρχουν επιζώντες .
O Captain Walker και η παρέα του 

Σεναριακά το Spec Ops The Line πρωτοπορεί ! Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και όσο περνάει ο καιρός γίνετε ακόμα πιο πολύ αλλά και θα σας εκπλήξει με τις μεγάλες ανατροπές της. Ακόμα έχει δοθεί μεγάλη βάση στην ανάπτυξη του χαρακτήρα των δυο συντρόφων σας , οι όποιοι πολλές φορές θα επηρεαστούν από τις διάφορες κτηνωδίες στο Dubai και θα βρεθούν σε διαμάχες μεταξύ τους ή ακόμα και με εσάς. Επίσης πρέπει να παραδεχτώ ότι ποτέ ξανά παιχνίδι δεν με έχει κάνει να νιώσω πιο άσχημα για πράγμα που έκανα μέσα σε παιχνίδι . Επίσης πολλές φορές σας δίνετε η δυνατότητα να πάρετε τις δίκες σας αποφάσεις αποφεύγοντας τη γραμμικότητα που ακολουθούν πολλά παιχνίδια του είδος του .Οι εχθροί που αντιμετωπίζετε δεν είναι αντάρτες ή τρομοκράτες αλλά τρελαμένοι αμερικανοί του τάγματος 33 ,οι όποιοι έχουν θέση υπό κατοχή τη πόλη ,μετά την άρνηση τους να εγκαταλείψουν το Dubai και τους κάτοικος τους.

MAKE LOVE NO WAR !!!
Το Dubai και γενικά όλο το setting είναι απλά καταπληκτικό , έστω και θαμμένο από την άμμο .Τα κτήρια εξωτερικά και εσωτερικά είναι καλοσχεδιασμένα και πολλές φορές θα σας μαγευόσουν. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα οπό όπλα τα όποια έχουν 2 διαφορετικούς τρόπους βολής , για παράδειγμα με το AK - 47 έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε από Auto Fire σε Burst , το όποιο ρίχνει πιο αργά αλλά έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε βολές από απόσταση.
Το Dubai 
Δυστυχώς κάπου εδώ σταματάνε τα θετικά και αρχίζουν τα αρνητικά. Τα γραφικά σίγουρα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα . Στη έκδοση του XBOX 360 τα γραφικά αργούν να φορτώσουν και πολλές φορές τα θολώματα παρά είναι εκνευρίστηκα χαλώντας την γενικά όλη καλή εικόνα του παιχνιδιού μέχρι τώρα. Ακόμα κάποιος θα μπορούσε να πει ότι και το gameplay θα μπορούσε να είναι καλύτερο , με τις μόνες διαφορές από τα αλλά shooting να είναι ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το θαμμένο Dubai , όπως για παράδειγμα πυροβολώντας αδύναμα τζάμια τα οποία θα παρασύρουν τους εχθρούς σας . Ακόμα υπάρχει και η δυνατότητα να δίνετε διαταγές στους συντρόφου σας , δηλαδή να συγκεντρώσουν τα πυρά τους σε έναν εχθρό , να σκοτώσουν αθόρυβα άπιον ή με τη βοήθεια του Lugo να βγάλετε ένα εχθρό έξω με sniper. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα χρίσεις melee attacks τα όποια θα ρίξουν τους εχθρούς κάτω αλλά δεν θα τους σκοτώσουν περιμένοντας εσάς να δώσετε το τελειωτικό χτύπημα , αλλιώς θα ξανασηκωθούν. Τέλος κάποιους σίγουρα θα ενοχλήσει ο χειρισμός, ο όποιος βασίζετε στο cover και χωρίς τη κατάλληλη κάλυψη είστε σίγουρα χαμένη. Η AI είναι αρκετά καλή χωρίς όμως να δυσκολεύει πολύ ακόμα και τους αρχάριους .
Are you still a good person ?  
ALL IN ALL
Γενικά το Spec Ops The Line είναι σίγουρα από τα καλύτερα games της γενειάς και σίγουρα  από τα πιο αξιόλογα shooting games που μπορείτε να ασχοληθείτε. Ειδικά άμα ψάχνετε για ένα game με πραγματικά καλή ιστορία.



+Dubai Σα αγαπώ
+Ιστορία
+Ατμοσφαιρικό
+Πολλές επιλογές και πολλαπλά τέλη
+Βίαιο 

-Γραφικά
-Λίγο ο χειρισμός 

0 comments:

Post a Comment